Annons
Annons


Hur mycket sjuk kan man vara innan man är riktigt sjuk?


Fan fattar inte vad det är för känns som om jag varit någon form av sjuk i över en månad nu? Kanske tom åtta veckor? Först var det feber sen var det förkylning från helvetet som höll sig kvar i tre-fyra veckor och nu är det feber IGEN.

Annons

Tror det är tredje gången jag har feber på två månader? Är det orimligt? För jag tycker jag är duktig på att klä mig varmt och ta hand om min hälsa…

Minns ni när man var liten och var hemma sjuka då man fick titta på det som tv-tablån erbjöd. Lilla huset på prärien och Glamour typ! Lol! Tur att vi har bättre utbud nuförtiden.

Jag bestämde mig igår för att kolla alla Keeping it up with the Kardashians avsnitt. Sjuk grej men jag har inte sett alla avsnitt? Bara strökollat då och då. Ganska kul att se de första säsongerna, när de tycker att en resa till Indien är ”så dyrt” och inte har en endaste märkespryl (förutom Kim). Sen vill jag också rekommendera en serie som heter ”This is us”. Kollar på den tillsammans med Douglas, supermysig och funkar till både kille och tjej.

8 kommentarer


AnnonsLaddar