Annonssamarbete med MAT.SE

Hur sparar du tid i vardagen?


Som ni förstår på mina nyårslöften så är 2018 fokus på välmående. Och speciellt insidans välmående. Alla vet att en nöjd mage gör oss helt klart till lyckligare människor!

Så 2018 första månad börjar vi med ett otroligt roligt och passande samarbete med mat.se!
Anger ni koden Dasha får ni hela 200kr rabatt( om ni handlar för minst 500kr och är nya medlemmar).

 

Jag tänker berätta för er vad jag klickade hem. Jag har ju använt mig av mat.se typ forever och när de frågade om jag ville göra ett samarbete med dem skrek jag till? ATT det faktiskt finns människor än idag som envisas med att kånka hem tunga kassar som skär in i handflatorna när man kan få allting levererat till dörren? Jag har en stående beställning varannan vecka bestående av:

Tvättmedel, diskmedel, olika mjölkprodukter (havremjölk, gräddfil, smör), frukt och grönt och tacosås (ja, vi äter galet mycket tacosås här hemma).

  

Men sen varierar ju det beroende på vad jag planerar att laga. Just nu är jag väldigt inne på att äta riktigt fräscht så jag klickade hem ett klart recept som mat.se erbjuder (de har över 3000 recept)!.

Igår lagade jag WOK och det bästa med wok är att man kan ha typ vad som helst i. Jag har alltid böngroddar, vattenkastanjer, bambuskott, morot och broccoli i. Stekar i sesamolja och rikligt med chili, vitlök och soja. Idag slank det även ner lite baby spenat som jag hade hemma!

Såhär fin blev min vegetariska wok (ni minns mitt nyårslöfte va? Måndagar = vego). Ni vet att ifall ni lägger beställningen innan klockan 13.00 får ni maten levererad samma dag!

    

Bryt er loss från ”det gamla vanliga” och testa att lägga en beställning på mat.se – finns ju inget bättre tillfälle än just nu då alla nya kunder får 200kr rabatt om ni handlar för minst 500kr och använder koden Dasha!

Testa! Ni kommer inte ångra er. <3

1 kommentar

Laddar