Annons
Annons


Hur tänker jag när jag köper nytt?


Ååå fin! Jag undrar om du brukar ge bort gamla saker när du köper nya? Hur tänker du kring sånt?

Jag fick en intressant fråga efter att jag publicerat mitt inlägg om min nya väska. Och jag tänkte jag skulle berätta lite hur jag resonerar kring min konsumentation.

Jag köper generellt mest dyra väskor och skor. Resten, som basplagg har vi som influencers turen att faktiskt få ganska mycket av. Vilket är win-win för alla inblandade. Ni hade inte tyckt det var speciellt roligt om jag bara ägde fyra blusar, tre jeans och två jackor och bara visade upp dem gång på gång i bloggen. Företagen får PR och vi tjänar pengar på det sättet genom adlinks.

Men jag slänger inga som helst grejer överhuvudtaget. Jag jobbar tätt tillsammans med en kvinna som jobbar på ett kvinnojourhem och ger alla mina utrensade saker till henne. Både inredning, kläder, skönhetsprodukter etc. För några månader sedan var hon här och hämtade tolv kassar. När Douglas flyttade ur sin lägenhet tömde vi ungefär halva den och så fick hon komma och hämta allt från glas, bestick, kastruller och givetvis massvis av killkläder (kvinnorna som bor på jourhemmen har ju ofta barn med sig osv). Jag smsade med henne förra veckan och sa att jag ska göra ett ordentligt vårstäd i veckan så ska hon få komma och hämta en ny omgång.

Så så resonerar jag!

Annons
10 kommentarer


AnnonsLaddar