Annons
Annons


Huvudvärk och gravidtäppa.


  

Hej på er! Idag är jag piggare än vad jag var igår. Igår gick jag hem vid 16-tiden och så bara somnade jag i soffan. Jag har haft huvudvärk i flera dagar i rad, kommer alltid vid den berömda eftermiddagsdippen.

Annons

Vad tror ni det kan bero på? En kompis sa att det kan vara järnbrist men jag äter ju järntabletter så det är det inte.. Men jag är också täppt i näsan och det har jag ärligt talat varit sen jag blev gravid? Vad tror ni om det? Jag litar ju mycket på er. Ni har alltid så mycket kloka och bra svar.

Annars då? Jo men annars mår jag fan absolut toppen just nu. Solen gör ju allt. Den gör mig så lycklig och jag mår riktigt bra i mig själv. Känns som om jag är tillbaka på ruta Dasha igen. Veckorna jag är i nu kallas ju för de sk ”spökveckorna” för man har inga gravid-känningar direkt, förutom tröttheten. Men förutom det är man bara sig själv! Mår bra och allt rullar på som vanligt förutom att jag fått en liten liten liten mage som börjat puta ut. Vaknade en dag och så hade den helt plötsligt bara trillat ut.

7 kommentarer


AnnonsLaddar