Annons
Annons


I feel pretty, sätta Cissi på en sätt och fika på Dalarö.


FREDAG:
Kändes verkligen att den var en kortvecka denna vecka. Skönt så slipper alla jobba ihjäl sig. Började dock min fredag mindre skönt Gick en tidig powerwalk och när jag kom hem var jag väldigt stressad så jag såg inte väggen (?!!) när jag skulle bära några kartonger från vardagsrummet till hallen så gick rakt in i väggen med dem och även fast det är ”kartonger” så är ju kanterna sylvassa så det gjorde riktigt ont…

Annons

Det där är alltså min mage. Skuggan ni ser där uppe är mitt bröst. Satte mig i badet och grät ut smärtan. Konstig grej, efter jag vart gravid känns det som om ja inte riktigt har koll på min kropp? Jag har blivit mer slarvig, detta är ett prakt exempel.

Men sen var dety bara happy days. Jag åt en långlunch med TinaTures. Den här tomatsoppan var himmelsk!

Här satt vi och glänste i solen.

Efter lunchen mötte jag upp detta härliga sällskap som satt på Riche och gav dem en puss.

När det blev kväll beställde vi hem vietnamesiskt som vi älskar men testade en ny restaurang… Det var… Hemskt. Oätligt.

Så… Vi beställde hem McDonalds!

LÖRDAG:

Mmm! Lördag! Bästa dagen! Började med en lång pw och avslutade den på Greasy Spoon.

Fick bord efter bara en kvart och vart överlyckliga (kan om man har otur lätt få vänta en timma).

Älskar pannkakorna där.

Sen sprang vi hem och duschade av oss, bytte om och hoppade in i bilen för att åka till Dalarö.

Där bjöds det på tårta för att de hade firat en student dagen innan.

Till kvällen hade vi egentligen tänkt att åka in till stan för att äta på någon trevlig uteservering men vi bestämde oss för att stanna kvar och äta på Solsidan istället.

Jag och Renée! Det är Douglas bästis Nisses, mamma.

SÖNDAG:

Not so much sugen på äggmackor längre… Fick bli en smörgås på det som fanns hemma. Laktosfri Philadelphia med avokado och chiliflakes.

Vi skulle till stallet och på vägen dit såg jag den berömda PANDY-bilen! För er som inte vet är det ju min killes företag. En allt-iallo-tjänst med bla städ-, flytt- och hemmanäratjänster-hjälp! Kolla in dem HÄR.

Såhär såg det ut när Cissi borstade en häst för första gången!

Fina Goliath, världens snällaste häst.

Här tränar Cissi på att stanna. Hon har nämligen fått en present att rida i Stockholms innerstad, men måste kunna ”rida” innan hon kan casha in den presenten (obs inte från mig!) så jag sa att jag ska göra allt jag kan för att förbereda henne inför denna present hehe.

På kvällen gick jag och mamma på bio. Vi såg I Feel Pretty och den var SÅ härlig. Perfekt film att avsluta en söndag med. Vi skrattade och blev glada.

Kommentera


AnnonsLaddar