Annons
Annons


INDY BEAUTY by Therese Lindgren


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

När man legat hemma i nästan en vecka så har man inte jättemycket på lager att visa upp och berätta för er ska ni veta men jag kände att jag verkligen ville skriva ett inlägg och när jag tog ett varv i lägenheten kom jag på att jag inte berättat om ett gäng nya favoriter som fått flytta in lite här och där i hemmet. Det är faktiskt Therese Lindgrens veganska hudvårdsserie Indy Beauty jag fått hemskickat till mig.

Är det inte konstigt hur man för några månader sedan åt kött och inte tänkte på det här sättet men när man börjar engagera sig (varit vego i några månader) så börjar man rannsaka allting som är omkring en?

En helt ny värld. En fräsch, vettig och härlig värld. Här kommer några av mina favoriter från serien som består av 17 produkter som är helt veganska och cruelty free och certifierad av Djurensrätt.

Ni kan hitta alla produkter och läsa mer om dem här. (reklamlänk via Apprl)

Först ut är jag besatt av den här fuktmasken. Ni vet när produkter gör skillnad direkt. Det är ju det man vill? Man känner sig glow:ig och spänstig i huden på en gång.

I badrummet står även denna shower gel och bodylotion. <3

Eftersom jag varit sjuk så pass många dagar nu har mina läppar blivit lite torra och det är ju för att jag blivit så uttorkad men denna lilla lifesaver har då verkligen gjort sitt jobb. Den ger glans men mest av allt ger den FUKT. Den här är nog min absoluta favorit av alla produkterna tror jag, och priset då? 69:- !!
Finns HÄR (reklamlänk via Apprl) .

Vid sängen har jag handkrämen som torkar in snabbt. Det är för mig A och O när man smörjer in händerna. Det ska återfukta men jag vill inte gå runt kladdig om händerna i en halvtimme.

Ni kan hitta alla produkter och läsa mer om dem här. (reklamlänk via Apprl)

 

Annons

 

 

 

1 kommentar


AnnonsLaddar