Annons
Annons


Inspelning hemma hos mig med skitiga naglar.


Idag har vi haft en inspelning för BAAAM hemma hos mig hela dagen. Så roligt att göra något med mina bloggkollegor

Annons

Chrystelle och Kristin (kolla in deras bloggar!) för en grej som kommer upp om ett tag.

Nu är jag vrålhungrig och behöver egentligen packa för Paris som jag flyger till imorgon bitti men bestämde mig för att springa iväg och fixa naglarna i sista sekund. Jag klarar inte av när de blir långa? Jag tål inte mina händer när naglarna växer ut. Jag har haft röda och korta-korta naglar så länge jag kan minnas. Säkert över sju-åtta år. Och så fort de växer ut på ca två veckor blir det obehagligt men när vi går över tredje veckan (som just nu) då mår jag rakt ut sagt piss utav mina händer för (säkert inbillning) men tycker långa naglar känns så smutsigt. Det kommer ju in mer skit under dem på det sättet. Det är som om man öppnar upp för smuts _i_ sig… Är det bara jag som känner såhär?

2 kommentarer


AnnonsLaddar