Annons
Annons


Italiano, Shogun och soffläge.


FREDAG

Min fredag var en riktig katastrofdag. Kommer ett youtubeklipp inom en snar framtid om varför men inte än… Åt en tidig middag på

Annons

Douglas favoritrestaurang Shogun med Stoffe och hans barn.

Jag gillar ju Shogun också men Douglas är besatt. Hehe.

Eftersom jag tyckte synd om mig själv blev det massor av det goda inför kvällens PH-maraton. Vi hade hela två veckor att ta igen eftersom jag varit bortrest.

LÖRDAG:

Vi mötte upp några vänner på Balzac och åt bubbelbrunch.

Här är jag och Hampus!

Efter lunchen fick vi skjuts av Tim till Italiano Baren där vi tog några glas till.

Sen kände vi inte för att bryta trenden så vi gick till Italiano Papa, killarna hade Grappaavsmakning med Toto men jag höll mig till bubbel.

 

Här satt vi på rad i baren!

SÖNDAG:

På söndagen vaknade jag kl 05 och låg vaken till 07 med världens mensvärk. Min mensvärk har förändrats senast året. När jag precis fick min mens och var 14 år hade jag superduper ont varje gång jag skulle ha mens och första dagarna på mensen. Men med åren så avtog all smärta. Jag kunde känna ”av” någon gång men aldrig så det gjorde ont. Men senast året har jag så ont att jag mår illa och vaknar på nätterna? Är inte det konstigt… Jag antar att det är endometrios som kanske börjar visa upp sig? Ni minns när jag gjorde hälsoundersökningen på Moskva? Finns film på det här så sa de att jag hade ”en svag” endometrios men att jag skulle söka hjälp ifall den blev värre. Men det är inte så att jag känner att jag behöver söka hjälp men däremot så gör det så pass ont att jag ställde in mitt ridpass med Anna. Vi gick på en visning å Nybrogatan men den lägenheten passaden inte alls oss så den fick vara.

3 kommentarer


AnnonsLaddar