Annonssamarbete med Erik Olsson

JAG HAR SÅLT MIN LÄGENHET – med Erik Olsson


Igår vaknade en överlycklig Dasha i Paris.

Som ni vet la jag ut min lägenhet för försäljning innan jul men då fick jag bara skambud. Och jag blame:ar inte köparna för alltihop är medias fel. Ju mer de hetsade om en bostadskrasch ju lägre blev buden som trillade in. Någon var och nosade på 4.3 (vilket är ett absurt bud för denna makalösa och unika lägenhet). Men eftersom jag inte hade bråttom att sälja utan bara var sugen på det för att köpa en större tillsammans med Douglas så accepterade jag givetvis inget av de buden. Vi tog ner lägenheten från Hemnet och la upp den igen efter en månad. För tio dagar sedan hade jag första visningen i omgång två följt av ett gäng extravisningar och så åkte jag till Paris med mamma.

Då hade jag ju inte fått något bud men tur att Helene Darin (min mäklare) såg till att jag lämnade en fullmakt hemma till Douglas – ifall att!

Jag är så glad över Helene. Om inte Helene på Erik Olsson hade jag förmodligen inte sålt min lägenhet och varit ett nervigt, skakande asplöv under en lång tid framöver.

Att sälja lägenhet är psykiskt stressande. Man blir osäker och nervös för det handlar ju om sådana ofantliga summor och då är det viktigt att jobba med en mäklare man kan luta sig mot men framförallt en mäklare man litar på. En mäklarbyrå som inte bara vill sälja utan som hör och ser till dina behov. Helene har ju även hjälpt oss med vårt sökande på nya lägenheten. Gett oss ovärderliga tips och visat oss hemliga knep man kan använda sig av för att få den lägenheten man vill ha (delar med mig av dessa i filmen).

Så jag vill säga TACK FÖR ALLT fastighetsförmedlingen Erik Olsson.

I filmen får ni följa med när jag stylar och inreder våra lägenheter inför respektive visningar och avslöjar även vad vi sålde dem för. 

8 kommentarer

Laddar