Annons
Annons


JUL JUL STRÅLANDE JUL (tack för att du är över).


Vi spolar tillbaka bandet en vecka så ni förstår varför jag lyst med min frånvaro. Som jag skrev innan så älskar jag julen from nu. Den har varit magisk. Precis som på film. Men kära nån så uttömd på energi jag är idag.

Annons

Ni vet när man ger så mycket av sig själv och nu känner jag mig som en uppblåst ballong som luften gått ut ur. Uttöjd men tom? Hjälp vad deppigt det där blev, men häng med så får ni ser vad jag menar!

23 December:

Aldrig slagit in såhär många julklappar?

Kände mig som ett barn på julafton!!!

24 December:

Gjorde julfrukost till mig och Douglas och kollade på Ensam Hemma för att maximera julfeelingen.

Hämtade upp mamma (så stolt)!

Så åkte vi ut till Dalarö och Douglas förändrar för att fira jul tillsammans. <3

Här har ni julskinkan!

Jag och mamma började sy…

Jag gjorde helt magiska klänningar till Cissis tjejer och till Douglas brorsdotter i julklapp! De LYSER! Vill typ göra likadan till mig själv till nyår?

När det blev kväll åkte vi tillbaka till stan och gick på fest hemma hos Petra och Markus!

Här kör vi julklappsleken!

25 December: 

Åkte ut till Dalarö och Douglas föräldrar och firade jul med hans bror + familj!

26 December: 

Guess what.

JO, åkte ut till Dalarö en tredje gång och firade jul igen! Hehe.

Sen åkte jag tillbaka till stan och till Upplands Väsby för att umgås med Cissi och Cynthia.

Vi sabrerade bubbel, körde bubbelpong och dansade tills bena inte bar oss längre.

27 December: 

Mötte upp bästa Erik med tillhörande gäng för långlunch!

Till alla som frågat:
Min skjorta är från NA-KD men längesen nu och mina örhängen är nya och från Isabel Marant.

Älskar Sturehof!

När klockan blev 18 bestämde vi oss för att gå hem till mig.

Vi drack tequila och bubbel och skrattade bort livet.

28 December: 

Här tror man kanske att det varit intensivt men då la vi i en extra växel, hoppade in i bilen och körde till ÖREBRO.

Blev överraskad med en svit av my love <3

 

I Örebro åt vi middag med Douglas släkt och sen körde vi hem dagen efter, dvs idag.

Efter att jag kom hem har jag suttit och beställt hem mat på mat.se inför nyår! Så smidigt med hemleveranstjänst?! Ärligt talat. Vi är 18 pers på nyår och jag ska laga mat, vilket jag älskar men skulle jag behövt köpa allt i matbutik skulle det ta mig en hel dag och sen ska vi inte ens tala om bärandet av alla miljoner kassar? Nä tack livet för dagens teknologi.

  

1 kommentar


AnnonsLaddar