Annons
Annons


Julklapp till honom / pappa / pojkvän


Min kille är så himla snäll mot mig jämt och när han började tjata om sin födelsedag redan i Maj (fyller år 5/12) så förstod jag att han älskar att fylla år. Verkligen ÄLSKAR.

Så redan i somras bestämde jag mig för att fira honom under hela

Annons

December månad. Han kommer alltså få en julkalender/födelsedagspresent varje dag under hela December månad fram till julafton av mig. Har börjat slå in några på kontoret redan idag som ni ser nedan! Jag har också uppfattat genom internet att de svåraste presenterna är de som ska till pappa, pojkvän, brorsan osv. Så jag kommer presentera en perfekt julklapp till ”honom” varje dag här i bloggen from nu på fredag. Det är väldigt högt och lågt och i alla olika prisklasser.

Tror ni kommer uppskatta detta format! 🙂

4 kommentarer


AnnonsLaddar