Annons
Annons


Kilklack + ny väska från Miu Miu


Inför sommaren klickade jag hem dessa tre kilklackar. Tänkte att just nu kan jag gå i alla mina skor men vissa av mina skor har väldigt höga klackar och så är de smala nere i fötterna så ifall mina fötter får för sig att svullna upp och det blir jobbigt att gå i klackar kan man alltid använda kilklackar! Jag kan gå i kilklackar i timmar utan konstigheter.

Annons

Älskar kilklackar. De med snörena hade jag på mig häromdagen och gick i från 10 på morgonen till 19 på kvällen utan att det ens kändes som om jag gick i klackar. Det är bra betyg!

Kilklackarna med snörena hittar du här (adlink).

Dessa bruna i konstggjortskinn hittar du här. (adlink).
(279:-!!!)

*trumvirvel*

MIN NYA VÄSKA!!!

Ja, Douglas skämmer bort mig… Men jag stod och valde mellan denna och den vita Miu Miu och så köpte jag den vita till mig själv och dagen efter köpte han denna till mig. <333. Vill bo i den och vita klänningar hela sommaren! Och jeans och vit topp. Då kommer den också göra sig riktigt fin!

Dessa svarta kilklack hittar ni här. (adlink)
(Finns i flera färger).

1 kommentar


AnnonsLaddar