Annons
Annons


Kinabrunch, dagsfest och önskan om en kappa från DAY


FREDAG:

Jag började morgonen med frukostevent på DAY där de presenterade senaste kollektionen. Det är alltså redan vår/sommar 2018 de visade upp. Men den här fina kappan är från kollektionen innan och finns alltså i butikerna nu? Eller nu snart i alla fall.

Annons

DAY har alltid några färgglada kappor varje höst/vintersäsong och jag är riktigt riktigt sugen på en färgbomb till den här hösten. Kanske en lila? Eller rosa? Eller den här ljusblåa.

  

Efter DAY sprang jag på stan och utförde ärenden. Här inne på Nespresso med suddiga Isabelle <3.

Här köpte jag middagsrelaterade artiklar inne på Östermalmshallen

 

…innan jag fönade upp mig på Bangerhead Studio.

Jag och Douglas hade vår första middag hemma! Vi bjöd in en blandning av våra olika vänner med temat ”Extra allt”. Jag var klädd i en klänning från Pernilla Wahlgren Collection och Douglas hade  smoking utan fluga med massa guld <3333 !!!

För att sätta ribban för kvällen hämtade vi upp alla gäster i en Hummerlimmo.

Sen lagade jag sex-rätters middag. Skulle egentligen varit fler rätter men alla var mätta vid sex så jag stannade där! Sen gick vi ut och dansade bort natten på FoU!

LÖRDAG:

Jag vaknade 0% bakfull och var sugen på att dansa lite mer? Så skickade ett mess till PJ som inte var sen på att haka på min mode. Vi åt brunch på Mr French som var riktigt riktigt bra? Jag blev väldigt överraskad för man tänker alltid att buffé är ”sådär” men den här slog alla mina förväntningar. Ska nog ta hit mamma en lördag!

Träffade soliga Glasman!

Fick en blå bengal i handen och var överlycklig!!!!

    

Skålade lite mer i ett hav av glitter. Mr French har tydligen fattat grejen, man kan aldrig få för mycket glitter i sitt liv.

Zolle älskar att vara med på bild med mig!

SÖNDAG:

Wow så skönt att det äntligen blev söndag. Douglas har ett favoritställe i Gamla Stan som han kallar för ”Kinabrunch”. Han äter tydligen ofta där ensam. Gjort i massa år men nu när jag är girlfriend är jag välkommen på detta äventyr och oj vad gott det var! Mycket mat och jag är ju ett fan av att äta mat länge. Sharing är det bästa sättet att äta på. Resten av söndagen kollade vi på Baksmällan 3 och åt godis. Perfekt söndag.

3 kommentarer


AnnonsLaddar