Annons
Annons


Kommentarerna som bara försvann.


Hallå mina fina. Men visst är ni med mig här också? Jag ser ju på statistiken att ni är kvar men ni är så tysta av er. Jag vet att den här kommentarsfunktionen är lite mer komplicerad men inte så farligt ju.

Annons

Kan ni inte vara snälla och ge lite ljud. Jag saknar era kommentarer.

Jag saknar också solen. Känner att jag saknar en solsemester där jag bara chillar ut fett… Bara ligga i en solstol och mata böcker. Funderar på att ta en sista minuten någonstans själv en långweekend bara. Jag har ju varit på semester men inte riktigt sådan där semester jag behöver. Min vecka i Bretagne hade ju varit en sådan om vi inte hade haft sådan otur med vädret… 16 grader och regn gav inte den här kroppen den D-vitaminen den behöver för att klara av hösten och vintern.

 

5 kommentarer


AnnonsLaddar