Annons
Annons


Körsbärscravings och frukost dryck?


ÅH äntligen är tiden för körsbären här! Körsbär är det godaste jag vet. Nu är detta ingen gravidcraving jag bara älskar körsbär och biggaråer och alltid gjort. Jag älskar frukt och alla sorters bär generellt väldigt mycket.

Annons

Har en kompis inte alls äter frukt. Hur konstigt är inte det? Han kallar sig för ”frukterian” men när jag googlade stavningen är det en person som BARA äter frön, bär och frukter hehe så han är kanske lite fel på det.

Till er som äter frukost, vad dricker ni till er frukost på morgonen? Jag har aldrig ätit frukost förut utan bara tagit en latte to go och sen ätit lunch. Men efter att jag vart gravid så måste jag annars spyr jag hehe. Men har svårt för vad jag ska dricka? Vatten känns inte passande ihop med en macka? Och kaffe kan jag inte dricka ALLS. Mår för illa av lukten. Urk. Och juice med massa socker känns inte som något jag vill börja min morgon med? Och nu när det är så varmt är te det absolut sista jag vill koka upp på morgonen har jag glömt något super uppenbart? Vad dricker ni?

9 kommentarer


AnnonsLaddar