Annons
Annons


Kraftig brand på Stureplan


Jag bor i samma fastighet som en brandstation. Men brukar aldrig höra brandbilarna för de brukar faktiskt aldrig sätta på sirenerna när de åker ut ur stationen. Vore riktigt sjukt om de gjorde det? Hade jag nog vaknat ett par gånger i veckan!

Annons

Men den här morgonen gjorde jag det. Hade fönstret öppet också. Vaknade vid 05-tiden av full show utanför mitt fönster. Jag tror att de körde ut alla brandbilar de har med fulla sirener och blåljus!

Jag försökte somna om men gav upp efter ett tag och började scrolla på mobilen. Då såg jag att det är en massiv brand mitt på Stureplan. Hoppas ingen kommit till skada och att de kan rädda fastigheten. Nu ska jag ha PT bara ett stenkast ifrån men Sats är öppet. Såhär ser ingången ut till vårt kontor på Birgerjarlsgatan.

Kommentera


AnnonsLaddar