Annons
Annons


Lasra bort håret så slipper ni stå i vassen i sommar!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

I detta inlägg förekommer det reklam för Spa By Us.

Ni som följt med ett tag vet ju att jag påbörjade för ungefär två år sedan något jag kallat för ”Laserfiffi”. Jag har alltså lasrat bort allt hår mellan bena och i armhålorna.

Annons

Och detta är såklart väldigt individuellt, vill man ha kvar sitt hår så var så goda!

Men sen finns det de som har problem med sitt hår. Jag var en av dem. När jag var utomlands och spenderade timmar flera dagar i rad i bikini så blev min hud så irriterad att jag inte bara fick röda prickar utan de gjorde jävligt ont också. Alla våra kroppar är olika och lika så hårväxten. Min gick liksom en bit ”utanför” bikinilinjen så därför skavde absolut alla bikinis jag någonsin ägt. Och jag mådde verkligen piss över detta i många år. Inte bara att det var fult utan för att det sved så mycket av saltvattnet och skavde…

Men nu, my oh my.  Det är det absolut bästa jag GJORT! När vi var i Sardinien förra veckan, så behövde jag inte tänka på det en enda gång? Jag hade inte ont, inga röda prickar jag vill säga er att detta är livet. Att slippa tänka på en sån här jobbig sak när man bara vill vara på semester och ha det nice.

Jag har ungefär 1-2 gånger kvar nu, men det är bara för att när mamma var sjuk ställde jag in alla behandlingar osv. Och jag skulle säga att 80% av allt hår är borta men jag har en liten tuss här och en liten tuss där kvar.

Så vill ni inte stå i vassen i sommar pga röda prickar så kan ni gå in och kika på Spa By Us hemsida. Det kostar från 1100kr per behandling.

Tröja härifrån (reklamlänk via Apprl)

6 kommentarer


AnnonsLaddar