Annons
Annons


Let’s Dance, ny bil och DIAMANTER


FREDAG:

Började våran fredag med att åka och provköra nya bilar. Douglas ska nämligen sälja sin… Fan vad jag älskar den bilen. Den är så cool. Men jag fattar om han är trött på den. Ändå kul med ny bil och jag övertalade honom från en

Annons

XC 60 till en XC 90. Så det blir det nog. Det är den senaste Volvon som är enorm.

 

På eftermiddagen testade jag massor av diamanter…

Örgängen och ringar!

Det är ett märke som heter LWL Jewelry. Jag fyller ju år på onsdag och har fått en otroligt generös donation från både Douglas och Mamma till min present så då bestämde jag mig för att slå på stort.

 Firade ju knappt min födelsedag när jag fyllde 30 och inget alls förra året när jag fyllde 31 för då var ju mamma sjuk och det sista jag ville var att fira något… Så nu la jag en beställning. Ni får se vad jag beställde när de kommer med FEDEX om någon dag <3

På kvällen hämtade jag Molly och hennes barn och så gick vi på genrepet av Let’s Dance och hejjade på Margaux!

Det är så bra att det finns ett genrep för då får man ta med sig barn och minderåriga det får man ju inte på liveshowen.

Efter showen tog vi en tidig middag på Boudals nya resturang NOVE som ligger på Rörstrandsgatan och serverar Italiensk mat.

 Så gott!

<3

LÖRDAG: 

Så blev det lördag och vi var sugna på shopping. Jag behövde vårkläder! Och Douglas var sugen på ett par ”höga jeans”. Här hittade han ett par och var överlycklig.

Sen åt vi lunch på Sturehof’s uteservering i solen!

Det var verkligen varmt.

Vi åt massa skaldjur och sen åt jag fisk till varmrätt.

 

På kvällen ville vi fortsätta vår härliga kväll och inte äta hemma så vi slank in på vår favoritrestaurang Surfers.

 

Beställde in allt de hade på menyn och åt tills vi knappt kunde andas (jag äter fortfarande inte kött men min kära bf passar på när vi äter ute).

  

Efter någon timmes vila på soffan blev det efterrätt i form av 3 Vänners glass!

SÖNDAG: 

Då blev det en spontan roadtrip. Men det vet ni redan <3.

4 kommentarer


AnnonsLaddar