Annons
Annons


Lördag i Paris


I lördags vaknade vi tidigt och bestämde oss för att börja dagen med att basta upp oss så vi tog hissen ner till spat.

Till vår stora lycka var vi helt ensamma där nere! Det var inget stort spa men en ångbastu och en torrbastu och det är mer än tillräckligt för min del. Bara det finns en bastu med kallt vatten nära till hands så jag kan doppa mig efteråt är jag mer än nöjd.

Varma och rena tog vi på oss massor av kläder eftersom Paris bjöd på ett frostigt…

…men supersoligt väder!

När vi gick in på Sandro så tog jag och mamma samma kappa att prova utan att veta om det?! Skrattade högt åt det. Då blev mamma glad och kände sig ungdomlig så hon köpte den. Älskar Sandro. Det märket är så right up my alley.

Vi firade mammas nya kappa på L’Aveny med skumpa i solen.

Under värmelampor såklart. Var minusgrader ute.

Sen… Fortsatte vi shoppingrundan. Jag har ju varit besatt av hjärtformade solglasögon länge. Hittade ett par i Thailand för typ tre år sedan som jag använt pretty flitigt men de kostade inte ens 30 kronor så de är inte av den bästa kvalitén. Gör ont på nästippen efter någon timme. Nu hittade jag dessa inne på Chloé. Och jag vill verkligen ha dem men jag känner ingen som har så många solglasögon som jag så det känns onödigt och de kostar 3000kr men jag tänker jag kommer leva i dessa hela sommaren? Fast det vet jag ju att jag inte kommer för man älskar ju att variera men jag har faktiskt inga bruna… Sådär går tankarna. Vad tycker ni? Är det onödigt eller ska jag unna mig.

Eller. Egentligen drömmer jag om dessa som Petra har från Gucci men de kostar 7000kr och det känns mycket längre bort än dessa från Chloé.

VAD TYCKER NI?

Annons

Processed with VSCO with u3 preset

2 kommentarer


AnnonsLaddar