Annons
Annons


Lyxen med Pandy


Jag har inte fått betalt (!) – men i detta inlägg förekommer det reklam för Pandy!

Ser ni vad det är som händer? Det är end of an era.

Nu börjar den officiella utflyttningen ur världens finaste lägenhet.

Annons

För det är exakt vad denna lägenhet är, världens absolut tjusigaste. Aldrig har någon inte kommit in den och sagt ”oh wow vilken lägenhet”. Med all rätt. Vardagsrummet är helt runt, det är massvis med stuckaturer och så har den ett otroligt generöst ljusinsläpp. Med sina två enorma fönster i vardagsrummet lyser denna lägenhet som den stjärnan den är. Hoppas paret som köpt den kommer älska den lika mycket som jag gjort.

Så fredagskvällen spenderades till att packa… SKOJA.

Lyxen att vara ihop med Douglas när han äger ett flyttbolag!!! De är ju även ett städbolag och allt i allobolag. De utför hemnära tjänster så som sätta upp en tv, slänga din gamla soffa etc. Deras ups är bla att ni får fast pris i appen på en gång. Så då kan ni tex överväga om det är värt att hyra ett släp för att slänga er gamla soffa eller ta in Pandy som gör det för x-antal kronor. Smart va?

Så jag har inte börjat packa ihop min lägenhet utan det är Pandy som har. Men idag ska jag fortsätta. Jag måste planera mina närmaste veckor. Vi ska först bo på hotell i två veckor här i stan, sen ska vi åka till Portofino två veckor och sen ska vi bo sista tre veckorna på Dalarö hos Douglas föräldrar. Så jag måste liksom packa lite olika packningar. Mina semesterkläder i Portofino kommer jag tex inte mysa omkring i på Dalarö. Och sen vill jag ha vanliga ”jobbkläder” här i stan. Men så vill jag också packa minimalt… Men så är det också mitt i sommaren så jag vill inte gå runt som en lodis i samma klänning i 14 dagar i rad. Ni fattar. Jag har en utmaning framför mig.

Ladda ner Pandy appen i appstore!

1 kommentar


AnnonsLaddar