Annons
Annons


Maximal otur.


Alltså hur sjukt att jag varit i Mexico i 16 dagar och blev inte dålig en enda gång? Då åt vi både högt och lågt. Tog en taco i ett hål-i-väggen-ställe ibland men inte en enda gång reagerade min mage. Igår mådde jag dock illa HELA DAGEN och var inte helt okej i magen, om vi säger så.

Annons

Fick i mig mat för första gången på kvällen efter att jag varit och ridit och duschat i tre timmar (fastnade). Är inte det livets ironi? Blev dålig av något på planet tror jag. Eller något från Frankfurts flygplats.

Men idag mår jag toppen. Förutom att jag haft så svårt att sova två nätter i rad. Legat vaken till 02 och 03 igår. Och gått upp 07 båda mornarna. Men jag är å andra sidan extremt utsövd från vår semester. Vi var ett riktigt pensionärspar. Delade på en flaska vin till middagen och sen var vi i säng med våra respektive böcker innan klockan slog 22. LOL. Det låter ju inte så festligt men vi var båda inställd på en *hämta styrka och kraft inför vintern som är kvar*-semester och inte på en fest-semester så detta upplägg passade oss båda perfekt.

Nu ska jag studsa iväg och kika på en lägenhetsvisning. Ni har sett att min lägenhet ligger ute igen va? Sista chansen att få bo i denna drömmiga bostad.
Pass på!

     

1 kommentar


AnnonsLaddar