Annons
Annons


Min favoritglass – 3 vänner.


  Det är så hemskt att erkänna men för varje dag som går blir jag mer och mer laktosintolerant. Det började i januari. Eller, jag upptäckte det i januari. Minns ni när det såg ut som om jag hade en studsboll i kinden? Då åt jag ingenting på nästan fem dagar, när jag väl skulle försöka få i mig något drack jag ett glas A-fil (typ godaste jag vet) och så bara POFF sa det hade jag en basketboll i magen.

Annons

Och en fyrverkerishow inuti basketbollen. Efter det började jag fundera. Och ju mindre laktos jag åt ju bättre mådde magen. Och jag har alltid trott att jag har en kula på magen och det är så det är. Men äter jag inte laktos existerar den där kulan knappt.

Tror ni jag blev lycklig när jag hittade 3 Vänners glassen då? Den är laktosfri och så har de massor av smaker. Jag älskar kardemumma/blåbär mest! Och delad andra plats kommer dessa två. De har också ett gäng helt veganska glasser. Det är också mysigt.

4 kommentarer


AnnonsLaddar