Annons
Annons


Mina julklappar!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Vi firade ju jul ihop med Douglas föräldrar på Dalarö. Av dem fick vi en sån här fin gryta från Le Creuset (reklamlänk via Apprl) !

Och de här fina ljusstakarna från Orrefors (reklamlänk via Apprl) (på rea nu!). Kära nån vad jag längtar till våran gemensamma lägenhet. Jag är så redo att flytta till något som vi båda äger. Varje dag fantiserar jag om hur vår nästa lägenhet ska se ut. Där kommer dessa ljusstakar göra sig väldigt bra.

Annons

På julklappen ”God jul Dasha, önskar Dasha” låg det en Balenciagaväska! Köpte den på UsedBy.

Sen fick jag två väldigt fina presenter av min kille. Han skämmer verkligen bort mig.

Första presenten var den här blommiga remmen från FENDI. Jag har klämt på den sen i somras. Visste att den skulle passa perfekt till min Saint Laurent väska som jag älskar men tröttnat lite eftersom jag använt den som varje-dag-väska i snart två år. Nu känns den som en helt ny väska! Är förälskad i den på nytt!

Och sen fick jag ett smycke som han själv designat. Jag är ju besatt av ”His and hers”. Älskar när man har ”samma saker”, eller tex matchande skidkläder. Det är ju drömmen. Så han designade den här t-shirten för att han älskar t-shirts (bor i dem) och så har ett likadant smycke på sin hals. Fast utan diamanterna. Jag fick med bling:et.

Så nu har vi likadana smycken hängandes runt halsen. Visst är han gullig min fina kille. <3

3 kommentarer


AnnonsLaddar