Annons
Annons


Mini pizzor, stor soffa, Babors ampuller och Taxi-Dasha.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

TORSDAG:

Jag börjar med att visa er min helg från torsdagen inte för att jag tog helg då men för att jag har bilder jag inte hunnit visa er från den dagen än! På morgonen åkte jag hiss i cashmeretröja (reklamlänk via Apprl) härifrån (reklamlänk via Apprl) , skinnbyxor från 2ND DAYväska från Saint Laurent och blommig rem från Fendi som ni kan hittar HÄR (reklamlänk via Apprl) .

Annons

Babor har flyttat kontor och hade ett urmysigt frukostevent för att bla fira det.

Jag har sagt det förr, men är det en produkt jag ska tipsa om så är det deras ampuller. De gör skillnad. Alla vet att många krämer och serum kan vara bra. Bra som i ”bra”. Inte dåliga men heller inget speciellt kanske men Babors ampuller är livets serum. Jag har en förpackning för när jag flyger, ”Oxygen PLUS”, en som heter ”GLOW” för när jag ska fotograferas eller kanske känner mig lite allmänt dassig så piggar dessa ampuller alltid upp. De PIGGAR UPP. No matter what.

HÄR (reklamlänk via Apprl) kan ni hitta dem.

FREDAG:

Hade en planerad fredag men den blev oplanerad så jag tog bilen och åkte runt med hög musik i våran fina stad istället. Åkte bla förbi Boudals nya krog NOVE som är en italienare och ligger på Rörstrandsgatan. Nästa gång jag ska äta ute kommer det def bli där.

 

Sen skjutsade jag Lisa till Frihamnen och efter en timma fick Wonka skjuts till flygplasten för han skulle till Bryssel.

LÖRDAG:

Det blev en tidig kväll på fredagen så vi var uppe med tuppen på lördagen. Åkte och försökte fixa massa ärenden men allt blev pannkaka så vi struntade i det och plockade upp Petra och Markus och åkte ut till Douglas föräldrar på Dalarö för fika.

De har ett växthus på tomten och det var 22 grader där inne när solen låg på. Vårlängtan DELUX.

  

SÖNDAG:

Här får ni en liten smygtitt på första skissen på vårt kök i nya lägenheten. Kommer en vlogg i veckan där ni kommer få veta allt om vad som blev pannkaka och varför jag blivit av med vår walk in closet.

  

Sen så hittade vi äntligen världens största soffa (det var en viktig grej för Douglas). Det är en likadan som min kompis Cissi har. Den är djup och enorm. Men vi ska ha en beige, tror jag.

På kvällen lagade vi mini pizzor och åt i något som kändes tio år.

   

Jag är besatt av brysselkål. Tillagar dem i ugn på ”grilläget” i ca 25 minuter i olja och soja så de blir riktigt krispiga.

Och med detta var även denna helg slut. Kändes väldigt skönt att ha en nykter helg. Man kanske ska köra på en nykter  månad. Inför våren sådär. Så man är fit for fight när alla uteserveringar öppnar. How about that.

Kommentera


AnnonsLaddar