Annons
Annons


Några dagar i bilder.


MÅNDAG:

Började måndagen som så många andra mornar med en powerwalk runt Djurgården. Konstig grej, går bara runt djurgården när jag går med någon. Går jag själv går jag bara ”i stan”. Då går jag gärna till

Annons

Kungsholmen, Södermalm typ.

Lunchen avnjöt jag tillsammans med Maria, en barndomskompis som också är ryska. Våra mammor är bästa vänner. Vi åt på Tures och jag åt denna veganska tacorätt som var så mättande.

När det blev kväll mötta jag up Daniel så gick vi på Alexander Pärleros bokmingel. Han har nämligen släppt en bok som heter Framgångsboken!

TISDAG:

Både jag och Maria blev lämnade av våra män för aktiviteter under denna kväll så då bestämde vi att vi kanske skulle lämna stan?! Så vi hoppade in i vår bil och så åkte vi ut till hennes lantställe på Värmdö och åt tacos.

ONSDAG:

Vi vaknade till en sol som värmde men en skugga som var kall så vi klädde på oss och bestämde oss för att äta frukost utomhus.

Här är hennes son John! Han är åtta månader. Är det inte underligt att vi känt varann sen vi var fyra-fem år och nu kommer det bara vara ett år emellan våra barn?

Vår mammor är minst sagt överlyckliga. De har redan planerat RESOR de ska göra med ungarna, hehe.

På vägen hem från Värmdö mötte jag up de här killarna. In på min Instagram (dondasha) och kolla min story om ni vill veta vilka dessa är!

På vägen hem hade jag köpt *trumvirvel* BIGGARÅER! Och Douglas hade köpt hem de godaste jordgubbarna ever. De var så söta och från Gotland.

Till middag blev det pizza från Birkapizzan. Världens största pizza har de. Jag var egentligen inte as sugen men någon annan hade varit på disco kvällen innan så den var väldigt sugen på pizza hehe.. <3.

Kommentera


AnnonsLaddar