Annons
Annons


NÄR INTERNET STRULAR


Jävlar vad det inte är mycket som gör en så irriterad som när internet strular. Jag tänkte jobba hemifrån idag och samtidigt köra en ordentlig tvättomgång men eftersom internet vägrar fungera så ska jag bara vänta in maskinen som är i nu och sen ska jag ta mig till kontoret. Bella kom idag så jag tänkte vi skulle ha en riktig mysdag hemma och titta på fina julgranen vi satte upp här hemma igår.

Annons

Men nä nä. Vi måste fixa upp oss för att ta oss ner på stan för att internet här har mer eller mindre lagt av efter att de installerade fiber i huset häromdagen. Eller nu när jag tänker efter kanske jag bara tar gympakläder så tar vi en lång promenad runt Djurgården om några timmar. Har ju inga möten idag så struntar nog i att fixa upp oss.

Har skrivit texten till lucka 3 och lucka 4 men får inte upp bilderna för de är på datorn och internet bestämde sig för att jobba mot mig helt plötsligt. Men båda luckorna kommer strax!

Kommentera


AnnonsLaddar