Annons
Annons


När man ska va duktig 


I det här inlägget förekommer det reklam för Östermalmstrafikskola

Den här dagen började jag i sängen. Den började så himla lugnt och skönt och jag närmar ju mig uppkörning om några veckor så tog hela förmiddagen till att plugga teori.

Annons

Gjorde ett par prov och jag är riktigt fel på det när det kommer till parkering. Man kan kalla det noll koll. Så det ska jag plugga på hela morgondagen. När jag kommer till min körskola Östermalmstrafikskola så får jag veta att vi ska ha en låtsas uppkörning och jag känner mig riktigt kaxig och självsäker. Blev dock kuggad på en riktigt jävla skitgrej och blev sur. På vägen till kontoret köper jag en ”Matcha latte” för är sugen på något men tänkte jag skulle vara duktig och inte dricka så mycket kaffe.

Men det var så äckligt? Den smakade som fisk luktar? Var det något fel på min eller smakar Matcha latte så?

Så jag bestämde mig för att unna mig en sojacappuccino (ekonomiska Dasha). När jag kommer upp till kontoret inser jag att det jag fått är 1) inte en cappo och 2) innehåller vanlig mjölk.

Blir riktigt less på världen och tjurar en halv minut tills jag bestämmer mig för att vara den där som går ner och byter. Hatar att göra sånt? Känns jobbigt av en anledning. Påpeka att någon gjort fel. Men kände att jag lagt 120kr på dryck och då måste jag ta mig fan få i mig något. Visst?

På torsdag ska jag köra upp på låtsas på nytt igen. Wish me luck.

4 kommentarer


AnnonsLaddar