Annonssamarbete med Nextory

Nextory rabattkod


Detta är ett urhärligt samarbete med Nextory.
Klicka HÄR så får ni testa en månad helt gratis!
(Gäller endast nya kunder och abonnemanget går att säga upp när som helst)


Känner ni till Amy Schumer? Jag visste typ ingenting om henne förens jag fick tipset om denna bok. Jag smsade min kuliga kompis Jessan som jag vet är en riktig bokmal och sa att jag var ute efter en lätt och härlig bok. Då svarade hon omedelbart att boken jag letar efter är ”Amy Schumer – The girl with the lower back tattoo” (finns givetvis på svenska också).
Och oj så rätt hon hade!

Amy’s bok är en självbiografi om hur hon blev känd. Vilka män hon haft samlag med, vilka kändisar som gjort vad och hur det kommer sig att hon bli en komiker. Hon är en sylvass feminist som är så rolig att jag skrattade högt flera gånger om. Älskar att hon outtar absolut allt och alla som om det inte finns någon morgondag och hon gör det med bravur. Absolut en av de bästa böckerna jag lyssnat på. Jag lyssnar alltid på böcker när jag går mina powerwalks själv. Det är så fridfullt och peppande.

Jag lyssnar som ni borde veta vid detta laget på mina ljudböcker genom NEXTORY. Så har ni inte fått er rumpa ur än och testat denna ljuvliga tjänst är det helt klart dags för det.

Klicka HÄR så får ni testa en månad helt gratis!
(Gäller endast nya kunder och abonnemanget går att säga upp när som helst)

      

Kommentera

Laddar