Annons
Annons


NK-rean, Dop och ridning med William.


FREDAG:

Åh min älskade NK rea började på fredagsmorgonen. Jag har det svarta medlemskortet då får man komma in i varuhuset redan klockan 08.00 och shoppa först av alla. Jag brukar då alltid gå raka vägen till Sandro eftersom det är mitt absoluta favoritmärke när det kommer till klänningar.

Annons

Men denna gång bestämde jag mig för att det inte skulle bli något därifrån… Jag vet ju inte hur min kropp kommer se ut om 1-2 eller 3 månader så jag hoppde Sandro. Köpte handdukar istället.

Men blev panikkissnödig och kön till toaletten var enorm så sprang ut ur NK och in på SATS som ligger mittemot och lånade deras toalett istället. Tog två bilder i spegeln då deras selfieljus var to die for.

Sen sprang jag tillbaka till NK och så köpte jag och Tina denna giraff i present till lilla Belle vars dop vi skulle på på lördagen.

Efter shopping kommer jobb och då hade jag möte med William.

På eftermiddagen var jag inte korthårig längre utan satte ju i Hairtalk. Här med Felice!

Jag var klädd i t-shirt från 2ndday, jeans från Stella McCartney och skor från UGG’s.

När det blev kväll blev jag bjuden på fredagsmys med det här fina upplägget.

Och den här fina utsikten! Min baddräkt är också från 2nndday!

LÖRDAG:

Då var det dags för dop! Dopet var i kyrkan på Skansen och jag hade en ny klänning från By Timo på mig.

Nya skorna från Saint Laurent jag typ bor i och en väska jag köpte i Paris förra sommaren.

Jag, Tina, Sara och Christina <3.

Efter dopet var det fika på Hallwylska.

Jag och mannen i mitt liv. Tänk om man visste att livet skulle bli såhär bra när man inte tyckte det var så bra för några år sen? Att jag hade turen att träffa denna fina man. Aldrig varit så lycklig i livet som han får mig att vara.

När det blev kväll gick vi hem åt sushi och godis.
Och såg filmen ‘‘All the money in the world”. Den var skit bra!

SÖNDAG:

Mys. Söndag. Min bästa dag. Inga måsten, aldrig några jobbiga planer bara härliga stunder. Brukar rida på söndagar nuförtiden. Tog med William till Ap-Ridutveckling och så hade vi privatlektion för Anna Wallberg. Alltid givande med privatlektion.

Förövrigt frågade Anna om jag inte kunde nämna i bloggen att till hösten finns det massa platser kvar i ridskolan om man är intresserad av att börja rida eller ta upp ridningen. Finns såklart olika nivåer.

Sen blev det kväll och jag var helt slut. Somnade i soffan och sov i nästan tre timmar. Är man såhär trött hela graviditeten eller avtar det någongång? Jag har ju en ny grej också, vaknar 04-05 varje morgon och kan inte somna om. Hoppas det avtar snart. Känner verkligen att det är stress inför flytt och boende där emellan innan vi får flytta in i vår nya lägenhet som spökar… Men det kommer lösa sig. Allting kommer såklart att lösa sig. <3

10 kommentarer


AnnonsLaddar