Annons
Annons


Nomad och Be Tulum.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Forni och Damon bodde på ett hotell som hette Nomad precis innan de åkte hem så vi bestämde oss för att börja med en fördrink där!

Så otroligt lyxigt bohemchic hotell. Men inte bohemchic som i shabby chic.

Annons

Utan lyxigt men soft. Älskade hotellets inredning. Dock hade servicen varit ganska bohem med, hehe. Men så kan det vara ibland med.

Vi hade bokat bord på hotellet bredvid som heter Be Tulum (även där vi avslutade våran första kväll med dem för en vecka sedan!). Jag hade på mig mina nya örhängen från Isabel Marant (finns liknande på rea HÄR (reklamlänk via Apprl) ).

Jag tog en tonfisk som smälte i munnen. Man behövde inte ens tugga?

Damon åt hummern som såg tjusigare ut än vad den smakade. Jag tycker ju hummer alltid är max ok. Jag har aldrig ätit en hummerrätt som fått mig att trilla av stolen med tanke på vad de alltid kostar. Jag tycker liksom inte hummer är äckligt men för vad den kostar tycker jag aldrig den är prisvärd.

Såhär såg allas förrätter ut! Fornis fisk var också otrolig.

Men inget slog min grillade fisk. My oh my vattnas i munnen bara av tanken på den just nu.

Kommentera


AnnonsLaddar