Annons
Annons


Ny bil och sjukhuset med mamma.


Hej på er!! Började den här måndagen med att hoppa ur sängen kl 07 (det här med att jag typ är morgonpigg nuförtiden?) och så gick jag runt Djurgården med P3Musikdokumentär i öronen. Har ni lyssnat? De har gjort tre avsnitt; Oskar Linnros (4/5), Justin Bieber (3/5) och Zara Larsson (4/5). Synd att Bieber var lite svag men jag kanske är en ganska hård kritiker när det kommer till honom för jag redan kan och vet allt? Så det var inte så intressant mest upprepning i mina öron. Men generellt är P3Musikdokumentär ett så bra påhitt. Önskar de kom ut oftare.

Annons

Sen hämtade vi vår nya bil klockan 10.00. Glad för den! Ska visa er bild när jag tagit en bra. Nu sitter jag i väntrummet som så många gånger förr på Sjukhuset med mamma. När man haft cancer så går man nämligen på check up var tredje månad. Tacksam för fina vården i Sverige. Vet att många är missnöjda med den men vi har bara blivit bemötta mer än bra. Alla har varit så hjälpsamma och ödmjuka och förstående och mamma räknade ut att hennes behandling kostat ungefär lika mycket hon betalat i skatt – I HELA SITT LIV. Bara en sådan sak, tack Sverige för detta. <3

6 kommentarer


AnnonsLaddar