Annons
Annons


Ny bil – Volvo XC90


Den som väntar på något gott OSV. 

Ja när man köper något så vill man ju inte jättegärna vänta i tio veckor på det. Men nu är äntligen våran nya bil här. Eftersom jag nästan bara kört Douglas stora jeep sen jag fick körkort så känner man sig som en myra i trafiken när man kör alla andra bilar så när vi bestämde oss för en ny bil fick det bli den största på marknaden just nu och jag älskar denna.

Annons

Älskar att jag kan köpa möbler och köra omkring med dem i den. Och ska man inte frakta gods utan exempelvis människor kan man ta upp två extra sittplatser där bak. Vi har alltså sju sittplatser i vår nya bil!! Hehe.

Så igår kväll åkte vi givetvis på en bilpromenad. Här är två hiss-selfies när vi hälsade på Nisse och Johanna.

Jag hade en t-shirt från 2ndday, kjol från Gina Tricot, solisar från Celine och väska från Chanel på mig.

Kommentera


AnnonsLaddar