Annons
Annons


Nya skor från Saint Laurent!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

När vi firade ett år fick jag ett par skor av min kära pojkvän men de var… Inte de jag hade tänkt mig + strl 38 och jag har ju faktiskt strl 39. Så de lämnade jag tillbaka och efter två veckors funderande kom jag på vilka jag ska köpa och jag tänkte att jag vill ha ett par jag kommer kunna använda nu under graviditeten men framför allt ett par som jag kommer vilja använda och kunna efter graviditeten. Och jag har hört att mångas fötter blir större efter en graviditet så jag testade dessa och 38,5 var egentligen perfekt men 39 var lite liiiite ganska exakt en halv storlek för stora så då har jag helt enkelt en halv storlek tillgodo tänker jag. Men blir fötterna inte större så funkar dessa utmärkt ändå.

Annons

CELINE (reklamlänk via Apprl) – Solglasögon
By TiMo – Klänning
Saint Laurent (reklamlänk via Apprl) – Skor
Chanel – Väska

         

1 kommentar


AnnonsLaddar