Annons
Annons


Nyårslöften del 2.


Nä men vet ni… Av någon anledning så har jag inte kunnat sluta tänka på inlägget jag skrev innan. Jag har fan fler nyårslöften.

  • Jag vill rida minst en gång i veckan. Och veckor när det är lugnt jobbmässigt ska jag försöka att rida tre gånger tom.
  • Jag ska gå runt Djurgården varje dag hela januari (alt en pw om vi hamnar utanför Stockholm!).
  • Jag ska no matter what, resten av året även bara äta vegetariskt varje måndag. Jag gillar verkligen vego och att äta helt vego en dag i veckan är liksom inga konstigheter för mig men det gör helt klart bra inverkan på våran fina planet. Någon annan som vill haka på detta nyårslöfte kanske?

Med dessa löften får det nog vara bra. Viktigt inte sätta för orimliga löften. Men dessa känns nyttiga och bra för själen.

Såhär stod det i min lyckokaka jag fick i min dessert på nyår!

Annons
1 kommentar


AnnonsLaddar