Annons
Annons


Om träning och bajs.


Ibland undrar jag ifall min kille tycker det är roligt när jag blir arg på honom. Imorse var ett sådant tillfälle. Jag undrade
1) ifall han var spritt språngande galen eller
2) drev med mig för att provocera.

Jag ska börja träna med hans PT. Imorse var första passet och vi gick upp 07.30 ur sängen och jag gjorde i ordning en smoothie till mig på en halv banan, en avokado och en näve baby spenat. Toppat med vatten. Då säger han: ”Varför ska du äta innan passet?” Då svarar jag med ”Vad menar du?”

Då säger han att det är bättre att träna på tom mage för då ”maxar man energin”. Jag stirrar på honom i tystnad och väntar på ett ”skoja” eller dylikt. Sen frågar jag om han är allvarlig? Frågar även vilken energi han tänkt ”maxa” EFTERSOM HAN INTE HAR NÅGON I SIG?!?!

Då säger han… Lyssna på det här. Här trodde jag att jag var med i dolda kameran.

”Men har du aldrig hört när folk blir rädda och ska kuta ifrån något att de skiter på sig?
De alltså DUMPAR ALL EXTRA ENERGI”

*jag saknar ord*

Jag blir provocerad men sen tänker jag att han kanske filmar detta för min youtube (ja man är lite arbetsskadad)?! Detta KAN INTE vara på allvar? Då frågar jag vad han menar igen…?

Han säger, ”ja, kroppen dumpar allt den kan för att kunna springa snabbare”. Då inser jag att han är helt allvarlig. Och så säger jag att för det första är BAJS inte energi. Det är kompost. Den energin som fanns i den födan är redan förbränd när det blivit bajs. För det andra så är det logiskt att man är starkare på gymmet om man får i sig energi innan. Jag skulle för övrigt gå en powerwalk med Bella innan mitt pass kl 09.00 så behövde verkligen energi.

Han hade PT-pass innan mig och när jag startar mitt berättar Stoffe (Pt:n) om att Douglas berättat om denna konversation i början på deras pass. Och att han hade fel och jag rätt – S Å K L A R T.

Nu när jag återberättar detta så är det så kul så jag vet inte vad jag ska ta mig till. ”De alltså dumpar all extra energi”.

 

Avslutar med en bild där han sitter och funderar över livets viktiga frågor. 

Annons
5 kommentarer


AnnonsLaddar