Annons
Annons


Onsdag med pizza och poolhäng.


God morgon sa jag till denna utsikt och min frukttallrik.

Eftersom att det var lite halvtaskigt väder när vi vaknade bestämde vi oss för att åka till Genova för shopping. Jag har aldrig varit i Genova förutom när man landat med flyget och nu vet jag varför.

Annons

Det var inte mycket att hänga i granen.

Här har jag en favoritklänning på mig, ni hittar den här för endast 149kr just nu!
(adlink)

Sen åt vi pizza till lunch. Wow så god den var.

Och så beställde jag en pasta som jag och en kompis skulle dela på men han var så mätt den när kom in så jag… Slukade en hel portion pasta och en hel pizza? Och var liksom mätt men inte mätt så jag mådde dåligt. Var i chock för min ätförmåga men håll i hatten vad gott det var.

Eftersom att det hade spruckit upp så åkte vi tillbaka till hotellet och låg vid poolen resten av dagen. Man fick inte vara nere vid havet för det var för stora vågor.

Vi bor på samma hotell som jag bott på i flera år. Mitt fjärde år tom! Det heter Excelsior Palace och är mitt favorithotell i hela världen. När vi kom hit och checkade in så blev vi uppgradera till en svit! Blev inte lite glad.

Man älskar ju att vara stammis.

På kvällen åt vi middag på Tavernan del Marinaio. Jag var som ni kanske förstår fortfarande overkligt mätt så några räkor var vad som fick plats i magen.

Min klänning är från Sandro, skor från UGG’s och väska från Miu Miu.

Kommentera


AnnonsLaddar