Annons
Annons


Önskelista för julen.


Jag frågade Douglas häromdagen vad han önskade sig i julkapp. Han sa höga strumpor? Det är så tråkigt att bli vuxen för så fort man vill ha någonting så köper man ju det till sig själv? Jag menar, kanske inte på en gång om man känner för en ny Chanel men överhuvudtaget.

Annons

Behöver jag ett par jeans ja men då köper jag mig ett par jeans. Jag behöver inte säga till mamma att jag önskar mig ett par jeans och vänta i en månad på dem. Jag vet iof vad jag ska ge honom. Det har jag vetat ganska länge men det är kul att fråga lite också.

Det blev däremot helt bäcksvart i huvudet när han vände på frågan. Vad jag önskar mig? Eh..? De första två sakerna som poppade upp i mitt huvud kändes inte rimliga att säga (vill ha ett Lovebraclet eller diamanter) så jag sa att jag inte hade någon aning alls. För att förutom de sakerna så önskar jag mig ingenting tror jag? Önskar mig givetvis alltid glittriga saker. Glittriga jeans tex! Eller riktigt glittrigt iPhone-skal är alltid väldigt välkomet!

Får nog kanske fundera på en rimlig önskelista.

OBS!
Glöm inte ställa fler frågor på inlägget lite längre ner. 

1 kommentar


AnnonsLaddar