Annons
Annons


Överraskning x 2, Tomas Ledin och rosa handfat!


FREDAG: 

Wow vilken helg. Nu ska ni få höra… Började min fredag med att stressa omkring på stan som en höna. Cissis plan från Paris var försenat och det gjorde att väldigt mycket blev knas i vår planering!

Men efter lite om och men så överraskade vi henne hemma hos henne istället för på Arlanda.

Den här kvällen var våran födelsedagspresent till Cissi! Vi åt chark på typ 30 minuter hemma hos mig! Hehe. Lite stressigt.

Sen tog vi en taxi till CirkusDjurgården.

Där vi skulle se Tomas Ledin. Ingen av oss är ett superduper fan men han är ju en legend och eftersom man kan alla låtar tänkte vi det skulle bli roligt.

Den här tröjan var helt öppen i ryggen. Och så hade jag mina nya Louboutins på mig <3

Ledin var tung som fan. Mycket sex över honom. Nästa år ska jag gå på fler konserter och föreställningar. Älskar live!

Efter konserten åkte vi till Papa och drack bubbel.

Sen dansade vi bort natten på både Kasai och Lilys @ Rose.

LÖRDAG: 

Då var det dags för helgens andra överraskning. Några vänner till familjen firade 30 år som gifta (!) och deras barn hade styrt en hel dag med överraskningar som var a walk down memory lane av deras kärlek. De blev hämtade med limmo hemma och körda till deras första adress här i Stockholm. Där stod alla barnen med deras bröllopsfoto som plakat bla.

 

Sedan så blev de körde för lunch hem till mig. Här serverades det kyckling och kycklingvingar. För att första gången de träffades var det på en fest där det serverades just detta. Men kycklingvingarna var slut när Marina skulle ta mat. Och Jura plockade vingar från alla sina kompisars tallrikar till Marina för att vara gullig! Så nu fick han göra samma sak. Alla fick vingar förutom Marina… Så han fick plocka från allas tallrikar och ge henne. Hur mysigt? <3

Jag var klädd i en leo från Gina Tricot och jeans från Zara.

Sen blev det kväll och min kille hade jobbat klart och kom hem med middag åt oss.

 

Han serverade raggmunk med fläsk.

Jag hade lingonsylt, Philadelphia och gräddfil på min mat.

 

SÖNDAG:

Vi studsade upp på söndagen och gick på en lägenhetsvisning och utförde några ärenden. Jag hade min ganska nya jacka från Missoni på mig.

 

En riktigt sen lunch blev det. Åt vid 16 och då bestämde vi att detta fick bli en tidig middag istället. Jag spelade in recept på denna Ramen-Soup som kommer upp på en Youtube nära dig snart!

Till efterrätt hade jag köpt fika. Safransbullar! Äntligen lite julfeeling.

Sen satt jag i hans knä och googlade inredning. Älskar att han gillar samma saker som jag. Inte många män som skulle tycka att ett rosa handfat är fett.

Älskar honom för att han låter mig vara mig och gillar mig för mig. 

Annons
1 kommentar


AnnonsLaddar