Annons
Annons


Paradise Hotel 2017 Sverige


BOYS ARE BACK IN TOWN!!!

Okej kollar ni på årets Paradise Hotel? Jag har ju varit ett fan länge och tyckte det var jättekul i många år men sen tröttnade jag ärligt talat för det kändes som om alla bra profiler försökte de göra kloner på.

Annons

Tex som bitchen Jeppe eller en gullig clown som Christoffer eller en ”spelare” som Smajl OSV OSV OSV. Så för 2-3 år sedan tröttnade jag och slutade kolla helt.

Men den här säsongen, kära NÅN så kul det är. Det har bara gått sex avsnitt och de har alla varit 10/10 poäng. Finns en dåre som man bara skrattar åt, jag har hittat en favorittjej som jag började heja på och efter två avsnitt tyckte jag inte alls om henne längre utan hittade min favorit i ryskan Anna. Henne hejar jag på nu.

Jag vill i alla fall tipsa er om att börja kika ifall ni inte gjort och kanske känt lite som jag gjort – att PH haft sina glory days. Att det inte kunde bli bra igen hur många kloner de än stoppade in i huset. Men nu är ju några av originaldeltagarna med och det är riktigt glatt. Rebecca är ju också ny programledare och en vän till mig så om möjligt är det ännu roligare att kolla i år.

4 kommentarer


AnnonsLaddar