Annons
Annons


PMS FROM HELL


Ärligt. Nu måste vi prata allvar.

Hur är det med er PMS?

Jag vet vissa kompisar som typ inte ens känner av den men jag mår rakt ut sagt piss en gång i månaden. Tanken slår mig varje gång om jag 1) är psykiskt störd eller 2) håller på att bli deprimerad.

Annons

Det här är alltså inte krydd utan jag upplever och verkligen känner dessa känslor. Sen kollar jag i min app som säger att ”ja, du har 7 dagar kvar till mens gumman” och jag fattar att det är därför. Men jag kan fortfarande inte hålla tårarna tillbaka för minsta lilla? Jag kan bli gråtig av en fin reklamfilm. Och sen gråta i en timme efter en avslutad film? Vi ska inte ens tala om hur oattraktiv och klumpig jag känner mig men, humöret… Vad gör man åt humöret. Jag blir så arg under pms att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Liksom inte under hela perioden men stubinen är inte lång ifall något känns jobbigt om vi säger så…

Det värsta, det absolut värsta är att det känns som om det blivit miljoner gånger värre med åren? Jag har alltid varit ”pms:ig” men inte på samma nivå som nu. Jag har hört att det finns mediciner mot pms. Men är det hormoner? Jag är inte as intresserad av att proppa kroppen med hormoner. Snarare vitaminer. Men jag är duktig på att äta grönt och vitaminrik kost. Kan inte vara det.

Vad har ni för erfarenhet? Ni är bäst och har fan alltid svar på allt. Hjälp mig. <3

7 kommentarer


AnnonsLaddar