Annons
Annons


Portofino och Prins Charming


Kolla på min gulliga kille. Tar alltid de tyngsta väskorna och de jobbiga påsarna like a true gentleman. Livet är allt bra med honom. Riktigt bra. Tänk om man vetat att allting skulle bli såhär fint i livet när man var en vilsen tonåring. Eller en vilsen 21-åring. My oh my vad tårar man skulle sparat men gått miste om erfarenheten… Antar man är tvungen att kyssa några grodor för att hitta sin Prince Charming!

Annons

Är också så glad att han älskar mitt favoritresemål lika mycket som jag gör. Att han blev förälskad i Portofino (och mig!!) förra sommaren gör mig glad. Nu sitter vi på Arlanda och är på väg tillbaka dit. Men gravida. Wow. Trodde väl aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle vara gravid nästa gång vi besökte Portofino? Nästa år vill vi hyra hus där med ett gäng vänner tänker vi.

Okej! Hörs när vi är framme!

2 kommentarer


AnnonsLaddar