Annons
Annons


Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 12 – DAGSPA


När man tänker ”SPA” tänker jag att man tänker att det måste kosta massa tusenlappar och att man måste sova över. Men så är det faktiskt inte. Man kan tillbringa en eftermiddag eller en kväll på ett DagSpa! Ta en behandling och sedan mysa omkring i en fluffig morgonrock och dricka te eller bubbel om man vill det.

I lucka 12 gömde sig nämligen precis en sådan kväll på ett DagSpa som heter Spa By Us och ligger en minut från mitt kontor. Det är så härlig stämning där. Gillar tjejerna och min favorit massörska heter Disa. Men boka inte upp henne helt nu. Jag gillar att kunna springa in när jag har lite tyngre dagar på en snabb 25 minuters sportmassage mitt i veckan 😉 Känns som om jag tagit av en ryggsäck med tegelsten i när jag går därifrån – varje gång!

Vi började med att duscha av oss när vi kom dit. Sen fick vi en 60 minuters duo helkroppsmassage! Duo betyder att man ligger i samma rum. Jag har faktiskt aldrig gjort det förut förutom med Douglas. Det är mysigt på något sätt att känna att han är 30 centimeter ifrån. Efter massagen när man är så avslappnad var det underbart att krypa ner i jacuzzin och dricka te. Sen satt vi i loungen i någon timme och bara umgicks. Jag tycker detta är en supermysig julklapp som gör att man får den där lilla extra tiden tillsammans. Även fast man ”ses” varje dag så är det så ofta man inte riktigt ser varann och verkligen spenderar tiden ihop… Det här är ett sådant tillfälle då man bara är med varann.

Myser och umgås.

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar