Annons
Annons


Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 3 – överraskningsfest.


I lördags fick han två presenter. I söndags med för den delen så därför ligger jag lite efter i uppdateringen till er och före i presentutdelningen.

Men efter t-shirtsen fick han en överraskningsfest av mig.

Annons

Som jag nämnt innan så ÄLSKAR han att fylla år. Så även fast han bara fyller 27 tänkte jag slå på stort ändå. Livet är för kort för att spara på härligheter.

Jag lurade honom att jag skulle ha ett samarbete för en ny tequila som vill komma in på Systemet. Och eftersom att Douglas älskar tequila så var han inte sen på att tycka att detta skulle vara skit kul. Jag beställde mexikanskmat från La Neta och så hyrde jag in två bartenders som gjorde Margaritas– och Paloma-drinkar. Och! Det finns faktiskt en tequila som bara är beställningsvara på Systemet och när jag hörde mig för fick jag tips om denna som ska vara ”den bästa och lenaste på marknaden” så då fick det bli en låda (så det skulle kännas troväridgt!). Hehe, fyllde badkaret med is och blommor i SANN BLOGGANDA och han gick på allting. Hjälpte mig att fotografera mig framför den uppbyggda baren och var en väldigt supportande blogg-pojkvän.

Tequilan heter förövrigt Olmeca Altos och är en premiumtequila. Jag har alltid förhållit mig ”helt ok” till tequila men nu blev jag helt såld på Margaritadrinkar. SÅ jävla gott? Speciellt med en sådan här tequila när de inte blir så ”riviga”. Här hittar ni den. 

Men efter två timmars brunch så började det trilla in gäster som fick olika festrelaterade artiklar att bära med sig upp (stod en person i porten som delade ut, vodka, redbull, sugrör, plastglas, groggvirke, gin ETC) och sa ”Hörde ni hade en festbrunch här så vi kikade förbi”. Till slut kom det 40 pers och han blev superöverraskad. Tog fram en högtalare och så festade vi till klockan 20.00. Sen fick han en till lucka… Men det får ni läsa om i eftermiddag!

                                               

1 kommentar


AnnonsLaddar