Annons
Annons


Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 4 + 5 – STAYCATION


När vi sagt hejdå till alla vänner så fick han ”morgondagens” lucka redan där på kvällen.

Det var att jag:
1) hade beställt städ som skulle komma på söndagsmorgonen och städa upp efter oss och
2) att vi skulle slippa sova i lägenheten när den inte var städad utan vi checkade in på

Annons

Clarion Sign som ligger på Norra Bantorget bara ett stenkast från lägenheten.

Jag älskar alla Clarion hotell och är jag i en stad som har Clarion väljer jag oftast dem. Man vet lite vad man får! I Göteborg vet ni ju att jag alltid bor på Clarion Post tex.

Vad dessa två hotell har gemensamt är att de har en spaavdelning… *emoji med hjärtformade ögon*.

Så efter frukosten satte vi på oss tofflor och stora fluffiga morgonrockar och så avnöjt vi en duo-massage jag hade bokat åt oss. Sen växlade vi mellan att sitta i bastun och svalka oss i den varma utomhuspoolen. Douglas tröttnade ganska snabbt på bastun men jag körde nog på i två timmar innan jag kände mig klar. Jag älskar verkligen att basta. Inget får en att känna sig så ren som att svettas ut lite gifter (inbillar mig iaf det). Så dagens lucka är alltså att det är urmysigt att checka in på hotell i sin egen stad också. Jag älskar Clarion Sign och deras utomhuspool har jag kallat för min ”gömma” i många år. Håller alltid till där på sommaren när man inte har möjlighet att åka ut till skärgården en varm sommardag. Men som ni ser fungerar det utmärkt att tillbringa en dag där på vinterhalvåret med.

       

Såhär såg det ut en krispig vinterdag när jag och Hanna hade staycation på Clarion Sign för ett år sedan:

  

2 kommentarer


AnnonsLaddar