Annons
Annons


Present / julklapp till honom / pappa / pojkvän – Lucka 9 – Vinunderlägg


I lördags innan vi gick hem till två kompisar för födelsedagsfirande fick han lucka nummer nio. TÄNK att vi typ bara kommit halvvägs nu. Helt otroligt. Saknar fortfarande några luckor. Vet vad de ska innehålla men måste förverkliga dem.

Annons

Inte riktigt haft tid…

Men i lördags fick ”han” ett vinunderlägg från Svenskt Tenn.

Vad som hör till till den här historien var att han aldrig ser när det bildas ringar efter tex en flaska rödvin på bordet. Och när han och hans kompis hade druckit vin en kväll fick jag torka x antal rödvinsringar som tur var gick alla bort från min fina marmor men nu behöver han inte tänka på det mer. + jag har ett jättefint underlägg till de kvällarna JAG ska dricka vino ;-)))) JA det är väl helt ok att EN av luckorna innehåller något jag kan nyttja. Det tycker jag är superrimligt <333

Kommentera


AnnonsLaddar