Annons
Annons


Present julklapp till honom / pappa / pojkvän – ucka 1 – jacka från JOFAMA


Wow. Nu är det första December! Jag ville börja julpynta för flera veckor sedan men sen blev det inte av. Har varit så mycket annat som varit viktigare att prioritera. Som tex att fotografera våra (!) lägenheter!! De kommer upp på Hemnet idag och kommer visa upp dem för er på direkten.

Men först!

Först av allt ska ni få se dagens första lucka. För er som missat så ska Douglas få en present varje dag from idag till jul eftersom han fyller år 5/12 och ÄLSKAR att fylla år så ville jag maxa hans firande så bestämde mig för att han ska få en födelsedagskalender av mig! Och samtidigt tips till er vad man ger till sin pojkvän, pappa eller någon annan manlig person i sitt liv (då jag vet att många har svårt att hitta på presenter till just det manliga könet).

Han sa i början på hösten att han ville ha en stor dunjacka som är varm men ändå ”style-ish”. Och den här är i mocka från JOFAMA. När jag trillade över den så kändes det som om det var precis det han menade och jag tycker han var så otroligt fin i den.

<3

     

Annons
Kommentera


AnnonsLaddar