Annons
Annons


Ramen soppa, Tako och Grodan.


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

FREDAG:

Så härligt att börja fredagen med sol! Och powerwalk runt Djurgården med William. <3

När det blev lunch promenerade jag över till Grodan och pratade mäkleri med Zolle och Douglas.

Efter lunchen gick jag en tur på stan och fick de här Louboutin (reklamlänk via Apprl) skorna! Se mer om det i min senaste vlogg HÄR.

Såhär såg jag ut i fredags när jag gjorde stan. Vad jag har på mig får ni se i vloggen.

Mötte upp Margret och åt på Tako! Älskar Tako! Det är asian fusion och så himla mina smaker.

Här är Salvan som bossar på Tako.

LÖRDAG:
Lördagen ville jag göra något chillat men alla jag pratade med ville ut och dansa och det var det absolut sista jag ville. För det första var jag för trött från kvällen innan och för det andra så visste jag att jag hade en del att stå i på söndagen så ville inte vara bakis. Så jag beställde en burgare och streckkollade på BlackList.

SÖNDAG:

Vaknade och gick ut på en powerwalk. Fastnade vid loppisen på Hötorget och ville köpa de här lamporna till vårt nästa hemma. Tänk att bara byta ut hatten? Men eftersom att vi inte vet hur vårt nästa hem kommer se ut eller ens när vi köper ett så bestämde jag mig för att inte köpa dessa. Men ångrar mig lite idag…

Eftersom att det var Farsdag (ingen kan ha missat det va? hehe) så åkte vi hem till Douglas föräldrar på Dalarö och tog med min mamma!

Hans föräldrar jobbade under dagen så jag stod för maten. Douglas bror och fru är vego så det blev veganska fingerfood till förrätt:

Tomatsalsa:
Rödlök
Vitlök
Chili
Sesamolja
Soja
(Koriander!)

Avokadosalsa i hjärtsallad:
Avokado
Urkärnad gurka
Sesamolja
Soja
Sesamfrön

Kronärtskocka

Till varmrätt lagade jag RamenSoup! Älskar soppa. Älskar att det är höst så vi har många månader av sopplagande framför oss.

Douglas bror hade sin hund med sig som är en valpis fast snart två år (tror han är en Golden?) så han är enorm jämfört med Bella och busig så det var lite läskigt för henne första timmen. Då fick han vara instängd i tvättstugan men för att det inte skulle vara orättvist bytte vi plats på han och Bella efter någon timme men hon kom ut ändå. Och då gick det mycket bättre. Hon förstod att han inte ville något illa utan bara leka och antingen fick hon sluta skälla och vara med oss ute eller så fick hon vara där inne för sig själv och morra. Hon valde att inte leka med honom men slutade skälla och var ute med oss <333

Såhär dukade jag upp så fick man göra sitt eget innehåll och sen hälla buljong över.

Jag älskar Ramen!

Annons
4 kommentarer


AnnonsLaddar