Annons
Annons


Resultat av er hjälp – BIO OIL


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Jo men såhär är det nu, ni hjälper ju alltid mig och det är väl självklart jag ska sammanfatta det till er. När jag frågade er (både här och på insta) vilken som var den bästa oljan att smörja in magen, brösten, låren med så kom det in ett gäng förslag men den som vann med hästlängder var

Annons

BIO OIL. (reklamlänk via Apprl)

Jag tror nog att ca 60% av er svarade att denna var den bästa. För mig var det viktigt att det var en olja men som också snabbt gick in i huden. Jag har två andra hemma som jag körde innan jag beställde hem denna och jag kan säga att den ena gick aldrig helt in i huden. Jag var kladdig hela dagen under klänningen och det var inte så mysigt som det kanske låter. Den andra var också kladdig och rinnig tycker jag. Men jag fick hem Bio oil för ungefär en vecka sen och den är extremt mycket bättre än de andra två jag testat. Den går in i huden på bara några minuter (vilket är väldigt snabbt för att vara en olja) har en mild doft och är inte rinnig så den rinner av magen när jag häller ut den. Och lämnar inga fläckar på lakanen! Jag har beställt den härifrån och de har även en liten mini flaska för endast 119kr (reklamlänk via Apprl) som är perfekt att ha med om man ska resa nånstans i sommar. Jag har också hört att denna olja är bra mot ärr. Man gillar ju all around produkter.

1 kommentar


AnnonsLaddar