Annons
Annons


Röda läppar på blonda?


Igår fick jag så tjusiga läppstift skickade till mig från YSL. Och jag har aldrig varit den med röda läppar för jag alltid tyckt att det inte är så fint på blonda med röda läppar. Men nu känner jag att så är det inte alls längre? Jag tror jag sett skräckexempel och så hakat upp mig på det.

Annons

Utan att generalisera men när man har MYCKET lösfransar, MYCKET löshår, MYCKET naglar och kanske både kortkort och urringat och röda läppar på det.

Det har jag associerat röda läppar på blonda med. Miss förstå mig rätt, jag om någon tycker more is more men jag tycker inte att allt more är inte fint och ni är säkert as många som tycker mitt glitter inte är fint. Men jag tycker tex inte det är fint med kortkortkjol och djup urringning. Utan jag tycker den ena är finast för sig. Samma med sminkningen, satsar man på läppar så borde ögonen ha mindre fokus. Eller satsar man på dramatiska, fylliga och långa fransar med en svart sotning kanske man ska hoppa stora röda läppar.

Men jag ska nog köra på röda läppar imorrn när vi ska göra stan! How about that. Catch me outside.

3 kommentarer


AnnonsLaddar