Annons
Annons


Serietips och ångest.


God morgon på er.

Hur har er natt varit? Jag har för ungefär tionde natten i rad vaknat av ångest och saker jag är rädd för… Det är som om vargtimmen vägrar lämna min kropp. Dagtid tänker jag på de här grejerna men inte lika intensivt som om nätterna.

Annons

Eller på dagarna kan jag slå bort de dumma tankarna men på nätterna är det som om de vägrar lämna hornhinnan. Ser bara framför mig hur jag föder vanligt och dör pga smärta. Låter dramatiskt, jag vet men jag ser framför mig hur jag svimmar av smärta och sen dör av rädsla och utmattning. Ligger också och tänker hur konstigt det är att barnet ligger upp och ner sista tiden i magen? Hur kan upp och ner vara hälsosamt för ett litet barn. Ja, ni förstår ju… Vargtimmens tankar är varken rimliga eller trevliga. Låg vaken mellan 03-06 imorse.
Någon mer som känner igen sig? Berätta gärna. <3

Men jag ska ge er ett härligt tips också. Jag fick faktiskt tips av er läsare att börja kolla på serien RAIN som finns på Netflix. Vi började kolla och både jag och Douglas fastnade totalt. Det. Är. Så. Mycket. Som. Händer!! Går inte ett avsnitt utan att man tappar hakan och vill diskutera saker sinsemellan. Men kort sagt handlar det om ett regn som dödar människan, det är nämligen gift som några forskare har skjutit upp i himmelen. Så överlever ju uppenbarligen några detta regn. Och så hittar de varandra och inser att de lever i karantän och så går serien ut på att de ska ta sig ut ur karantänen. Typ så. Men självklart händer det en massa av saker på vägen 😉

Den är både varm, läskig, stark, kärleksfull och sorglig. Allt ens hjärta önskar.

1 kommentar


AnnonsLaddar